Werkgebied

Bedrijven

De uitdagingen die uw bedrijf te wachten staan, zijn vaak gerelateerd aan de omvang van uw bedrijf in zowel omzet als personeel.

Alle verschillende groeistadia hebben hun eigen bijzonderheden. Zo is de uitdaging bij de multinational om alle processen op elkaar aangesloten te houden terwijl in het midden-en kleinbedrijf de noodzaak tot professionalisering vaak hoog is.

U bent op zoek naar een gesprekspartner die met u meedenkt en u kan begeleiden in elke fase van uw groei. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Startende ondernemers

Uw eigen bedrijf beginnen, menigeen droomt er van.

Velen zijn u al voor gegaan en velen zullen u nog volgen. Ondernemers die hun eigen bedrijf starten. Kansen benutten die anderen laten liggen en de markt veroveren. Er een goed gevoel aan over houden als de zaken gaan zoals verwacht.

DEVADO heeft door de jaren heen al tientallen starters succesvol begeleid om hun droom te realiseren. Met het ondersteunen bij het opstellen van het ondernemersplan, de keuze van ondernemingsvorm, het aanvragen van financieringen en inrichten van de administratie.

Maar net zo belangrijk : gewezen op de risico´s. Het is belangrijk de risico´s te onderkennen en daarvoor een oplossing te zoeken. Uiteindelijk gaat het erom de risico’s te beperken en de kansen te benutten.

Ons advies: schakel op tijd een deskundige in. Iemand die u goed begeleidt en die de valkuilen kent.

Uw onderneming starten is een weg van vallen en opstaan. Een goed doordacht ondernemersplan kan u echter al snel op weg helpen. Maar vergeet uw boekhouding niet. Veelal komt men er pas (te) laat achter hoe men het best een boekhouding kan voeren en welke fiscale verplichtingen en voordelen er zijn.

Evenzeer belangrijk is de keuze van de ondernemingsvorm. Is de eenmanszaak interessant of moet ik mijn privé-aansprakelijkheid beperken door te kiezen voor een B.V.? Maar ook, hoe zit dat met subsidies, verzekeringen en financiering ?

En welke verplichtingen heb ik als werkgever als ik personeel aanneem?

Legio vragen waarbij wij u graag willen helpen.

Wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking om uw droom te realiseren. Dat maakt het starten van uw onderneming tot een spannend avontuur met verantwoorde risico´s.