Specialisatie

Informatievoorziening

BI-tooling, Management Informatie System, Dashboard, Cockpit –> allemaal termen die te maken hebben met informatievoorziening.

Er zijn veel geautomatiseerde systemen op de markt die vanuit een set van gegevens een verzameling maken. De uitdaging blijkt vaak niet te zitten in het vullen van een geautomatiseerde informatiesysteem, maar juist in het bedenken van de benodigde stuurinformatie. Pas als dat duidelijk is, kunnen de juiste gegevens verzameld worden.

Bij DEVADO hebben we ons gespecialiseerd in deze uitdaging. Met onze ervaring kunnen we u helpen om tot de juiste informatievoorziening te komen die uw informatiebehoefte beantwoord.

Afbeeldingsresultaat voor cockpit van de organisatie

Hieronder een overzicht op welke van verschillende leveranciers gerangschikt op basis van criteria opgesteld door Gartner in het “Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms”.

*Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en dient te worden geƫvalueerd in de context van het gehele document.

Gartner geeft niet zijn goedkeuring aan leveranciers, producten of diensten die in deze onderzoekspublicaties zijn beschreven, en voorziet evenmin technologiegebruikers van advies om alleen die leveranciers te kiezen die het hoogst zijn beoordeeld of anderszins zijn bestempeld. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de zienswijzen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als vaststellingen van feiten. Gartner wijst expliciet of impliciet alle garanties af met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties voor verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doeleinde.